Ziarul electronic al arădenilor

Cardiologie la nivel de excelență, în cadrul Policlinicii AS din Arad (P)

Un nou parteneriat de colaborare a fost încheiat, în municipiul Arad, între două echipe medicale, pentru oferirea de servicii medicale performante pacienților cu afecțiuni cardiologice.

Cu o echipă medicală de excepție, Cardiotim, care reprezintă un sistem integrat de servicii medicale cardiologice, va fi prezentă la Arad, urmând să ofere consultații în ambulatoriu în cadrul Policlinicii AS Arad și facilitarea intervențiilor cardiovasculare intraspitalicești de maximă complexitate în cadrul Spitalului Cardiotim Timișoara.

Începând cu acest an echipa medicală coordonată de dr. Slovenski Milovan, cu o vastă experiență profesională dobândită în cadrul institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara și în spitale prestigioase din străinătate, își va desfășura activitatea în cadrul Policlinicii AS Arad, oferind pacienților consultații cardiovasculare complexe, ecocardiografie, ECG, test de efort, ecografie Doppler vascular, analize medicale complete și ajungând în funcție de necesitate, până la coronarografie, studiu electrofiziologic și intervenții cardiovasculare intraspitalicești.

Consultațiile în ambulatoriu realizate de echipa de medici cardiologi propun SOLUȚII MEDICALE PERFORMANTE într-un ambient conceput și dezvoltat în jurul pacientului. În acest fel, ne adresam tuturor pacienților adulți cu boli cardiovasculare în orice fază a afecțiunii.

Parteneriatul între Policlinica AS și Cardiotim reprezintă practicarea cardiologiei în condiții de maximă competență, siguranță și discernământ în vederea stabilirii diagnosticului, a selectării și aplicării strategiei terapeutice optime pentru fiecare pacient în parte.

Desfășurarea actului medical la cele mai înalte standarde se poate realiza de o echipă medicală profesionistă preocupată în permanență de sănătatea pacientului dar și de aparatură de ultima generație cu posibilitatea efectuării unei game variate de investigații de specialitate.

Pentru informatii suplimentare și programări va invităm să vizitati site-ul nostru  www.policlinica-as.ro sau să ne contactați la numărul de telefon 0357-911.

comentarii

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.