Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Carambol pe A1 Arad – Pecica. Patru persoane rănite

Un accident în care au fost implicate mai multe autovehicule a avut loc, marți, pe tronsonul de autostradă Arad – Pecica, patru persoane fiind rănite.

Șoferul unui autotren care transporta porumb a pierdut control volanului, iar vehiculul a rupt parapetul de protecție dintre sensurile de circulație, a intrat pe contrasens și s-a răsturnat într-un șanț.

Ulterior, șoferul unui autoturism a derapat din cauza porumbului împrăştiat pe şosea, iar alte două maşini care veneau din spate au intrat cu viteză în acesta, trei persoane fiind rănite.

Parapetul dintre sensurile de circulație a fost distrus pe o lungime de aproximativ 100 de metri.

În timpul coliziunii dintre cele trei autoturisme, în zonă se aflau poliţişti care veniseră pentru a cerceta împejurările în care se răsturnase autotrenul, însă aceştia nu opriseră circulaţia.

La faţa locului au fost solicitate echipaje SMURD şi ale Ambulanţei. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, trei persoane din autoturisme au fost rănite grav, una fiind resuscitată de medici.

Cele trei autoturisme care s-au ciocnit au numere de Anglia, două femei şi un bărbat din acestea fiind răniţi grav. Ei au fost preluaţi de ambulanţe SMURD şi de salvări de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, și transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Un al patrulea rănit este un angajat al firmei responsabile cu întreţinerea segmentului de autostradă. În momentul impactului, el se afla lângă autospeciala de intervenţie cu care venise, parcată pe banda de urgenţă. Muncitorul a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus la Arad.

Traficul a fost blocat pe sensul Nădlac-Arad al autostrăzii.

UPDATE

Circulaţia pe autostrada A1, pe tronsonul cuprins între Pecica şi Arad, blocat în urma unui accident în care au fost implicate mai multe autovehicule, a fost reluat după aproximativ trei ore şi jumătate.

În cele trei maşini care au intrat în coliziune se aflau români stabiliţi în Anglia, care veneau acasă de sărbători.

Potrivit Biroului de presă al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, un bărbat de 22 de ani şi o femeie pasageră în maşina condusă de acesta, în vârstă de 26 de ani, sunt în stare stabilă, cu răni la cap şi alte traumatisme.

O a treia victimă, o şoferiţă de 33 de ani, a suferit un traumatism toracic şi numeroase leziuni, dar este stabilizată.

Muncitorul rănit grav şi preluat de un elicopter SMURD a murit la spitalul din Timişoara unde a fost transportat. El avea răni foarte grave şi hemoragie internă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.