Ziarul electronic al arădenilor

Capsă ascuţită, găsită într-o plăcintă

fooO femeie din Arad a găsit, luni, o capsă ascuţită de birou într-o plăcintă cu brânză sărată pe care a cumpărat-o de la o patiserie din centrul municipiului Arad, arădeanca depunând plângere la Protecţia Consumatorilor.

Femeia în vârstă de 42 de ani lucrează la o instituţie publică din centrul municipiului Arad şi, în pauza de la lucru, şi-a cumpărat o plăcintă cu brânză sărată de la o patiserie din centrul municipiului.

Femeia s-a întors la locul de muncă şi început să mănânce din plăcintă, iar la un moment dat, în milocul acesteia a observat un obiect negru.

„Pentru că o plăcintă cu brânză ar fi trebuit să fie albă şi nu ar fi avut ce căuta nimic negru în ea, am verificat mai atent şi am constatat că în interiorul plăcintei se afla o capsă de birou oxidată, cel mai probabil trecută prin procesele termice. Cu groază mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla dacă din plăcintă ar fi muşcat un copil grăbit şi mai neatent“, a declarat, pentru Mediafax, femeia.

Mai multe colege ale femeii au fost martore la incident.

Femeia, care consideră că ar fi putut fi rănită dacă ar fi muşcat din bucata în care se afla agrafa metalică de capsator, atrage atenţia că de la patiseria respectivă cumpără produse mulţi elevi, care mai grăbiţi fiind, ar fi putut să nu observe capsa.

Arădeanca a depus plângere la Protecţia Consumatorilor, inspectorii de la Protecţia Consumatorilor Arad începând verificările în acest caz.

Reprezentanţii patiseriei nu au putut fi contactaţi pentru a-şi exprima un punct de vedere.

sursa: Mediafax

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.