Ziarul electronic al arădenilor

Căprar, despre mitingul din 10 august: „Ce s-a întâmplat acolo nu este conform realităţii“

Preşedintele Comisiei de apărare din Camera Deputaţilor, social-democratul Dorel Căprar, a declarat, marţi, că el este de părere că ceea ce s-a întâmplat la mitingul din 10 august „nu este conform realităţii”, iar cei care au produs violenţele nu erau români veniţi din diaspora.

De asemenea, el a mai spus că sunt persoane care au participat la miting şi care agresează personalul PSD de la cabinetele parlmentare, afirmând că, dacă partidul va decide, se va organiza un alt miting.

„Au dreptul să fie desfăşurate (proteste- n.r.) pentru că au fost aprobate, dar cred că ce s-a întâmplat acolo nu este conform realităţii. Cei care au făcut ce au făcut, în speţă persoanele turbulente, nu cred că erau manifestanţi veniţi din Diaspora. (…) Aşa cum am discutat, în şedinţa de comisie o să îi audiem pe cei implicaţi şi o să vedem exact ce spun”, a declarat Dorel Căprar, care este și președintele PSD Arad.

Tot el a mai spus că sunt persoane care au participat la miting şi care vin „să agreseze personalul de la cabinetele parlamentare”.

De asemenea, acesta a spus că, dacă partidul va decide să se organizeze un alt miting pro-PSD, atunci se va organiza.

sursa: News.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.