Ziarul electronic al arădenilor

Cântece de dragoste de Ziua Îndrăgostiților, la Filarmonica de Stat Arad

Cântece de dragoste într-un concert coral de Ziua îndrăgostiților, un program atractiv, pe care Filarmonica îl adresează tuturor celor care acceptă să își petreacă în acest an seara de 14 februarie, în sala de audiție a Cercului Militar.

Cea mai optimistă sărbătoare a lunii februarie readuce în formatul coral refrene ale ultimelor decenii, selectând din tematica de mare succes titluri precum „My Way“, „Strangers in the Night“, „Tears in Heaven“, „I Just Called to Say I Love You“ sau „Spanish Eyes“.

Nu vor lipsi nici de această dată muzica marilor filme „Love Story“, „The Godfather“, „Romeo and Juliet“ sau „Doctor Jivago“ și nici mini-colecția Beatles, închegată între copertele unui remarcabil potpuriu: „Something in the Way“, „Here“, „There“, „Everywhere“, „Yersterday“, „Oblady, Oblada“.

Spectaculoasele aranjamente semnate de Sabin Păutza, vor fi interpretate în seara de 14 februarie, de la ora 19.00, de corul academic al Filarmonicii, dirijat de Robert Daniel Rădoiaș și acompaniat de pianistul Sorin Dogariu.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Filarmonica de Stat Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.