Ziarul electronic al arădenilor

Candidatura lui Iustin Cionca la șefia CJ Arad, validată de BPN al PNL

cionca3-300x210Biroul Politic Naţional al PNL a validat, marţi, mai multe candidaturi la alegerile locale din acest an, printre care și cea a lui Iustin Cionca pentru președinția Consiliului Județean Arad.

Fostul deputat Iustin Cionca a fost propunerea liberalilor arădeni pentru șefia Consiliului Judeţean, el fiind desemnat în urma alegerilor interne din cadrul filialei locale a PNL, care s-au desfășurat în urmă cu două săptămâni.

Astfel, după voturile celor 33 de liberali prezenţi la şedinţa CJEx PNL Arad, Iustin Cionca a reuşit să adune 17 voturi, Adrian Ţolea 15 voturi, în timp ce un buletin a fost declarat nul de către comisia de numărare.

Potrivit copreședintelui PNL, Vasile Blaga, pentru candidaturile la consiliile judeţene au fost validaţi, marți, Ion Dumitrel – la Alba, Iustin Cionca – la Arad, Nicolae Giugea – la Dolj, Dumitru Băianu – la Giurgiu, Dan Vâlceanu – la Gorj, Mircea Man – la Maramureş, Marius Bălu – la Mehedinţi, Iulian Dumitrescu – la Prahova, Cătălin Dumitru Toma – la Vrancea.

Săptămâna trecută, Biroul Politic Naţional al PNL a validat primele 14 propuneri de candidaţi ai formaţiunii la funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ, printre care și cea a lui Gheorghe Falcă la Primăria Arad.

CITITI SI:

Iustin Cionca, propunerea PNL pentru șefia CJ Arad

Falcă explică de ce Cionca e mai bun ca Țolea la șefia CJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.