Ziarul electronic al arădenilor

Candidatul independent Ciprian Luca s-a înscris primul în cursa pentru Primăria Arad

lucaCiprian Luca este primul candidat la Primăria Aradului care și-a depus oficial candidatura, la sediul Biroului Electoral Municipal Arad.

Candidatul independent Ciprian Luca este susținut de Alianța pentru Arad (APAR), formată din filialele arădene ale PRU și UCDR.

El a fost însoțit la depunerea dosarului de cei doi co-președinți ai APAR, Adrian Mureșan și Bruno Biringer. Candidatura lui Ciprian Luca mai este susținută și de PSRO Arad.

„A fost un moment cu înaltă încărcătură simbolică. Cred că arădenii sunt pregătiți pentru o schimbare benefică în modul cum funcționează Primăria și mai ales, cum relaționează conducerea administrației locale cu cetățenii.

Sper ca faptul că am reușit să fiu primul candidat care își depune oficial dosarul de candidatură să fie de bun augur pentru dificila cursă electorală care ne stă în față. Îi asigur pe toți arădenii că voi fi primarul lor, unul dintre ei, care le cunoaște cel mai bine problemele și care deține soluții pentru ele.

Țin să le mulțumesc celor peste 2180 arădeni care au semnat pentru candidatura mea dar și celor care încă îmi mai aduc liste cu semnături. Dumnezeu să ne ajute în dificila misiune pe care ne-am asumat-o, de a reda speranța arădenilor într-un oraș așa cum îl merită. Doamne ajută!”, a declarat Ciprian Luca.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă „Alianța pentru Arad”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.