Ziarul electronic al arădenilor

Candidații USR PLUS au votat la primele ore, în Arad

Vlad Botoș, Adrian Wiener și Sergiu Cosmin Vlad, alături de colegii și candidații arădeni ai alianței USR PLUS pentru Parlamentul României, au votat astăzi pentru o Românie fără hoție.

Ziua de astăzi este cea care va defini structura viitorului Parlament și Guvern și implicit modul în statul va asigura serviciile necesare cetățenilor României. Timp de 30 de ani am avut nenumărați politicieni fără competențele necesare, cu diplome cumpărate și cu doctorate plagiate.

Astăzi este momentul să înnoim clasa politică. Pentru a moderniza cu adevărat România, pentru a oferi soluții corecte și responsabile, trebuie să trimitem în Parlament persoane oneste și capabile, cu experiență profesională dovedită.

Traversăm un moment dificil, o criză sanitară fără precedent. Urmează 4 ani plini de provocări, în timpul cărora nu ne putem permite să ratăm nicio șansă. Candidații USR PLUS au votat astăzi pentru reforme, pentru un viitor mai bun al copiilor noștri, pentru o Românie europeană.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR PLUS Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.