Ziarul electronic al arădenilor

Candidații PNL Arad pentru alegerile din 2016, stabiliți la toamnă

falca cristinaLiderii PNL Arad au anunțat că a început recensământul membrilor de partid, urmând ca la toamnă să fie stabiliți și candidații pentru alegerile locale din 2016.

Co-președinții PNL Arad, Gheorghe Falcă și Ioan Cristina, au fost primii care au semnat, la nivel local, adeziunile la noua formațiune politică rezultată în urma fuziunii dintre PNL și PDL.

„S-a finalizat procedura de fuziune şi, conform deciziilor de la nivel naţional, intrăm într-o procedură de recensământ. Începând de astăzi, toţi membri PNL vor intra în procedura de recensământ şi, evident, odată cu această etapă, vom începe şi o etapă de deschidere a partidului, atât în municipiu, cât şi în localităţile din judeţ.

Pentru noi este un moment şi de bilanţ şi de start. Ne dorim ca, în două luni, cei peste 9.000 de membri să aibă actele complete la noul partid şi, în acelaşi timp, ne dorim să deschidem partidul faţă de oameni, să reuşim să primim cât mai mulţi oameni activi, dinamici, inovatori în viaţa politică“, a declarat Gheorghe Falcă.

Falcă a mai afirmat că „ideea de a fuziona cele două partide a făcut ca dreapta românească să aibă în acest moment un partid puternic, să dea în 2014 preşedintele României“.

„Sperăm că, în viitor, dreapta românească să contribuie decisiv la ceea ce înseamnă modernizarea statului român şi la creşterea economică şi bunăstarea cetăţenilor“, a spus Gheorghe Falcă.

Acesta a mai adăugat că, la finalul recensământului, va fi făcută o analiză și vor fi desemnați candidații pentru alegerile locale din 2016.

„Ne-am planificat ca în două luni să finalizăm o mare parte din recensământ. Vom face o analiză la începutul verii, pentru că ne interesează ca, în toamnă, în proporţie de 80-90 la sută, să definim candidaţii. Preocuparea noastră în acest moment este să confirmăm că înţelegem votul din noiembrie 2014, să ne pregătim să aducem în faţă cât mai mulţi oameni politici de calitate şi să atingem obiectivele aşteptate de cetăţeni. Vrem ca în toamnă să pregătim candidaţii pentru alegerile locale, atât cele din Arad, cât şi cele din judeţ“, a mai declarat Gheorghe Falcă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.