Ziarul electronic al arădenilor

Campionii României, printre elevii de la Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului Arad

Vineri, 2 martie 2018, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad a continuat acțiunile din cadrul programului lansat de Ministerul Tineretului și Sportului intitulat „Campionii României în școală, liceu și universitate“ la corpul Scolii Gimnaziale nr. 6 din cadrul Colegiului Tehnic de Constructii și Protecția Mediului Arad.

Invitați au fost Dorel Caprar, vicecampion național la judo și vicepreședinte al Federației Române de Judo, actualmente deputat și presedinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Parlamentul României, Monica Broșovszky-Boriga, multiplă campioană naţională şi fost căpitan al naționalei de baschet feminin și Ruben Stoia, fost boxer de performanță și antrenor la Boxing Club Ruben Stoia.

Din partea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Arad au participat directorul executiv Gavra Cristian, directorul executiv adjunct Cuedan Dan, împreună cu inspectorul școlar de educație fizică Paul Barta.

La sfârșitul întâlnirii, Monica Brosovszky-Boriga a jucat baschet cu copiii prezenți în sală, iar Ruben Stoia  le-a demonstrat și explicat elevilor mici secrete din box.

Mulțumim conducerii Colegiului Tehnic de Construcții și Protecția Mediului Arad și profesorului de educație fizică și sport Irimia Cristian pentru faptul că ne-au facilitat să avem această interesantă întâlnire cu elevii.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.