Ziarul electronic al arădenilor

Campionii României, în vizită la elevii de la Colegiul Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal“

O nouă acțiune din cadrul programului național „Campionii României în școală, liceu și universitate“ inițiată de MTS s-a desfășurat, miercuri, la Colegiul Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal“ Arad.

Invitatii de azi au fost Mihai Leu, pugilist, multiplu campion national si campion mondial la box, dar si campion national de raliuri, Monica Brosovszky-Boriga, multiplă campioană naţională şi fost căpitan al naționalei de baschet feminin, Sorin Traistaru „Ariciul”, multiplu campion national la supermoto care le-au vorbit elevilor despre sport si importanta lui, despre viata de campion, despre sacrificii si satisfactii.

In partea a doua a intalnirii s-a organizat si un concurs de aruncari, miza fiind tricourile cu autografele sportivilor.

Din partea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Arad au participat directorul executiv Gavra Cristian, și Nica Liliana, expert superior.

Mulțumim conducerii Colegiului National Preparandia „Dimitrie Țichindeal“ Arad și în special directorului Haiduc Sorin și profesorului de educatie fizică și sport Iazbinsky Gabriel pentru faptul că ne-au facilitat să avem această interesantă întâlnire cu elevii.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DJTS Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.