Ziarul electronic al arădenilor

Campionatul European de Fotbal din 2016, transmis la televiziunile Dolce Sport

minge-de-fotbalCampionatul European de Fotbal din 2016 va putea fi urmărit integral la televiziunile Dolce Sport, deţinute de Telekom România, 28 de partide urmând să fie transmise în exclusivitate.

Cele mai bune 24 de echipe reprezentative se vor întâlni la Campionatul European din Franţa, care se va desfăşura în perioada 10 iunie – 10 iulie, unde şi echipa naţională a României are şanse mari de calificare, ocupând în acest moment primul loc în Grupa F preliminară, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit comunicatului, „Dolce Sport este singura televiziune din România care va transmite toate cele 51 de partide ale celei mai mari competiţii fotbalistice din Europa, iar 28 de partide vor fi putea fi vizionate exclusiv pe canalele Dolce Sport“.

În plus, potrivit comunicatului, „clienţii Telekom România se vor bucura de o experienţă completă, multi-ecran, putând urmări, live, Campionatul Euro 2016 nu doar pe TV, ci şi pe laptop, tabletă şi smartphone, prin platforma Telekom TV Web&Mobile“.

„Această achiziţie se alătură în mod firesc celorlalte mari competiţii cu care ne-am obişnuit telespectatorii. UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Italiei, Angliei, Germaniei şi Franţei, Liga 1 şi marile întreceri ale altor discipline sportive transmise în exclusivitate de Dolce Sport, precum Formula 1, NBA, Campionatele Mondiale de handbal, Turneul celor 6 Naţiuni, mari turnee de tenis, WRC sau mari gale de box au creat mari aşteptări în rândul clienţilor noştri. Ne-am dorit această competiţie şi am cumpărat-o direct de la forul european pentru a oferi românilor cel mai mare eveniment fotbalistic al anului 2016, la care sperăm să participe şi naţionala condusă de Anghel Iordănescu“, a declarat Vlad Enăchescu, directorul general Dolce Sport.

Telekom România nu a făcut publică valoarea acestui contract pentru difuzarea Campionatului European de Fotbal din 2016.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.