Ziarul electronic al arădenilor

Campanie. „Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieți”

Campania de prevenire a accidentelor produse prin electrocutare în sectorul transporturilor feroviare, „Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieți”, continuă și în anul 2021.

În vederea prevenirii acestui tip de accidente, cauzat de apropierea de rețeaua de înaltă tensiune, polițiștii de prevenire ai Inspectoratului de Poliție Județean Arad, împreună cu cei ai Serviciului Județean Poliție Transporturi Arad și ai Postului de Poliție Transporturi Feroviare Curtici, au desfășurat o acțiune de informare în zona Gării din Curtici.

Cu această ocazie, polițiștii au dialogat mai ales cu tinerii, care au fost informați despre particularitățile rețelei electrice de înaltă tensiune și pericolul electrocutării, la care se expun din dorința de a se fotografia într-o ipostază inedită, pentru a obține aprecieri pe rețelele de socializare

Activitățile se vor desfășura periodic, în toate gările de pe raza județului Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.