Ziarul electronic al arădenilor

Campanie publică pentru salvarea Ştrandului Neptun

IMG_2066O campanie de strângere de semnături privind inițierea unui „proiect realist pentru salvarea Ștrandului Neptun din Arad“ a fost lansată pe o rețea de socializare.

Inițiatorul acestei campanii este deputatul PSD Dorel Căprar, care a afirmat că pornește această acțiune colectivă pentru a „restitui arădenilor Ştrandul Neptun, în adevărata lui lumină, animat de intenţia de a provoca un spirit de mobilizare în rândul cetăţenilor“.

„Cu toţii iubim acest obiectiv şi ca arădeni ne leagă amintiri frumoase legate de ştrand, care odată constituia mândria întregii comunităţi. De-a lungul anilor s-a vorbit mult, s-a gândit şi s-a făcut prost, iar imaginea de astăzi a Ştrandului Neptun nu este altceva decât o palidă reprezentare, dominată de un gust urbanistic îndoielnic, de ineficienţă administrativă şi nepăsare“, a declarat Dorel Căprar.

Deputatul social-democrat a susținut că această campanie, lansată pe Facebook, nu este una politică.

„Îi rog pe arădeni să fie alături de mine şi împreună să demarăm o campanie publică în scopul de a aduna semnături, pentru iniţierea unui proiect capabil să transforme din nou ştrandul nostru într-un simbol local. Accentuez faptul că nu este vorba despre o chestiune politică, ci despre un deziderat al tuturor arădenilor, nu doresc să acumulez capital electoral ci să catalizez forţe constructive. Soluţii concrete există iar alocările bugetare corespunzătoare ar putea repune pe direcţia potrivită reabilitarea şi modernizarea Ştrandului Neptun. Singurul lucru pe care mi-l doresc prin intermediul acestui demers este salvarea Ştrandului Neptun şi atât!”, a mai declarat deputatul Dorel Căprar.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.