Ziarul electronic al arădenilor

Campanie de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române, organizată la Arad

În perioada 9 – 12 decembrie 2019, Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în 4 municipii: Arad, Timișoara, Reșița și Drobeta Turnu Severin.

Activitățile de promovare se vor desfășura astfel:

Arad – 9 decembrie, începând cu ora 12.00, la Colegiul Naţional „Moise Nicoară”;

Timișoara – 10 decembrie, începând cu ora 12.00, la Liceul „Jean Louis Calderon”;

Reșița – 11 decembrie, începând cu ora 12.00, la Muzeul Banatului;

Drobeta Turnu Severin – 12 decembrie, începând cu ora 12.00, la Casa Tineretului.

În cadrul evenimentului, elevii claselor a XI-a și a XII-a vor afla detalii privind oferta educațională și aspecte legate de viața militarilor din Forțele Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene și de militari din cadrul bazelor aeriene.

În funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locațiile de desfăşurare a activităţilor.

* * *

Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în Forțele Aeriene Române.

Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și inspectoratele școlare din cele 4 municipii.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Statul Major al Forțelor Aeriene. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.