Ziarul electronic al arădenilor

Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice

O nouă acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice se va desfășura, sâmbătă, 1 aprilie, în municipiul Arad, cu această ocazie fiind organizată și o tombolă cu premii.

Campania  este organizată de Asociația RoRec și Primaria Arad. „În scopul bunei desfăşurări şi al unei eficienţe sporite a campaniei au fost stabilite 6 puncte de colectare în suprafață de cca. 3/2 m fiecare. Din punctele de colectare deşeurile vor fi încărcate şi transportate cu autovehicule cu masa maximă autorizată mai mică de 3,5“, au anunțat organizatorii campaniei.

Acțiunea de colectare va avea loc între orele 10.00 – 16.00, iar deșeurile electrice și electrocasnice se vor colecta la următoarele punctele fixe:

Zona Alfa – în spatele Carrefour, lângă Biserică

Zona Micălaca – str. Abrud, în spatele blocului 129 sc. C (în spatele Pieței Miorița)

Zona Gării – Terenul de lângă Grădinița PP 15, str. Avrig

Zona Vlaicu – Piața Agroalimentară (trotuarul care mărginește intrarea în hală)

Calea Timișorii nr. 39 – în fața Centrului de zi pentru vârstnici

Zona Grădiște – în fața Sc. Gen. „Aron Cotrus“, aleea Romanței și prin preluare gratuită de la domiciliu sau de la sediile firmelor și instituțiilor.

„ Colectarea deșeurilor DEEE se va face și prin preluare gratuită de la domiciliu sau de la sediile firmelor și instituțiilor, la solicitare telefonică la numerele 0800.444.800 sau 0751/302.123.

Pentru persoanele care predau DEEE în cadrul campaniei se organizează o tombolă cu premii care contau în produse electrocaznice.

Tombola va avea loc în data de 3 aprilie, ora 12.00 în Piața „Avram Iancu“.

Prin deșeu de echipament electric sau electronic (DEEE) se înțelege un deșeu al unui echipament ce este/a fost conectat la curent electric sau câmp electromagnetic pentru a funcționa corespunzător în mod independent.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.