Ziarul electronic al arădenilor

Campanie de colectare de deșeuri electrice și baterii, în Arad. Se organizează și o tombolă

În perioada 11 octombrie – 11 noiembrie, în contextul Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor, locuitorii municipiului Arad sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului prin colectarea separată a deșeurilor electrice având astfel posibilitatea de a câștiga premii.

ECOTIC, prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, alături de Primăria Municipiului Arad, organizează o campanie pentru locuitorii din Arad, dedicată colectării deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).

Locuitorii au la dispoziție în cadrul campaniei preluarea gratuită de la domiciliu a deșeurilor electrice.

Comenzile se vor face la numărul 0751.302.123/*7711.

Pentru a încuraja inițiativa de reciclare, fiecare persoană care va preda deșeuri electrice de minim 20 kg cumulate va fi înscrisă automat la tombola cu premii.

Cei care vor preda peste 40 kg cumulate vor fi de asemenea înscriși automat la tombola cu premii, dar vor primi și o umbrelă. În urma înscrierii la tombolă, participanții pot câștiga un aspirator, o mașină de copt pâine, o tabletă sau 4 baterii externe.

„Ne bucurăm să le putem oferi locuitorilor municipiului Arad o soluție la îndemână pentru predarea deșeurilor electrice și electronice. Încurajăm cetățenii să apeleze la soluțiile corecte de predare a acestor echipamente oferite în cadrul acestei campanii și astfel, să contribuie la protecția mediului și curățenia municipiului”, declară primarul Călin Bibarț.

Detalii despre campanie și regulamentul acesteia sunt disponibile pe www.ecotic.ro.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.