Ziarul electronic al arădenilor

Campania umanitară anuală „Trăieşte magia Crăciunului, dăruind!”. Cum puteți ajuta

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad organizează și anul acesta campania umanitară „Trăieşte magia Crăciunului, dăruind!” cu scopul ajutorării familiilor cu copii săraci din judeţul Arad prin oferirea de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, scutece și alte produse esențiale pentru bebeluși, produse igienico-sanitare, alimente neperisabile.

Donaţiile se pot face direct la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad de pe strada str. 1 Decembrie nr. 14.

Cei interesați să ajute familiile defavorizate din județul Arad pot contacta DGASPC Arad la următoarele numere de telefon: 0749.860.363, 0742.248.722 sau 0257/210055 – interior 131.

Motto-ul campaniei ales de organizatori în acest an este: „Noi credem în copii”.

Anul trecut au beneficiat de donațiile din campanie peste 350 de familii cu dificultăți materiale cu peste 800 de copii.

DGASPC Arad mulțumește tuturor partenerilor și colaboratorilor care în fiecare an sunt alături de această campanie și întind o mână de ajutor în semn de solidaritate cu cei nevoiași.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGASPC Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.