Ziarul electronic al arădenilor

Campania PNL Arad pentru europarlamentare, condusă de Iustin Cionca

Prim-vicepreşedintele PNL Arad, Iustin Cionca, va conduce campania electorală a liberalilor din judeţ pentru alegerile europarlamentare.

Anunțul a fost făcut de Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, care a adăugat că, la nivelul municipiului, campania va fi condusă de prim-vicepreşedintele PNL Arad, Sergiu Bîlcea.

Echipa care va fi implicată în campania electorală a fost prezentată, joi, într-o conferinţă de presă, iar în afară de Cionca şi Bîlcea, de pregătirea alegerilor se vor mai ocupa, între alţii, senatorul Ioan Cristina şi deputatul Glad Varga.

„Vom începe în această campanie să lucrăm şi să arătăm că am produs în primul rând schimbări în interiorul nostru (al PNL – n.r.) şi, evident, vrem să producem schimbări şi privind viaţa de la Bruxelles sau în administraţia centrală. Avem un target în a această perioadă de campanie de a strânge 60.000 de semnături. Poate o să surprindă această cifră, dar noi am fost oamenii care am muncit politic şi în ultimul an, nu ne-am lăudat cu ce structuri am creat în teritoriu. (…) Prin această cifră vom confirma viaţa politică a PNL“, a declarat Gheorghe Falcă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.