Ziarul electronic al arădenilor

Campania „O zi cu primarul“, reluată din februarie

edilu2-300x194Campania „O zi cu primarul“, în cadrul căreia arădenii își pot petrece mai multe ore alături de primarul Gheorghe Falcă, va fi reluată din luna februarie.

Astfel, începând din luna viitoare, în fiecare săptămână, arădenii interesaţi să afle în mod direct cum se defăşoară o zi de muncă a primarului Gheorghe Falcă se pot înscrie la această campanie.

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a anunţat joi, că, în acest an, campania va avea un concept „îmbunătăţit“.

„Întâlnirile cu primarul vor avea loc în fiecare zi de miercuri, când trei persoane vor participa atât la întâlnirile de la birou, cât şi la vizitele pe teren. După acest program, cei trei participanţi vor fi invitaţi să participe la o dezbatere în care le vor fi adresate diverse întrebări şi vor avea ocazia să pună şi ei întrebări pe diverse teme. Dezbaterile, la care participa și reprezentanți mass-media, vor dura aproximativ de 30 de minute“, a precizat primarul Gheorghe Falcă.

Participanții la campania „O zi cu primarul” au ocazia să afle detalii despre proiectele municipalităţii şi, totodată, au prilejul să-i transmită direct primarului opiniile faţă de diversele aspecte ale administrării Aradului.

Cetăţenii care doresc să participe alături primar la toate activităţile din cadrul instituţiei, se vor putea înscrie la Serviciul de Relaţii cu publicul din cadrul Primăriei Municipiului Arad, telefonic la numărul 0257-281850, int.307, prin e-mail pe adresa pma@primariaarad.ro sau  pe pagina de internet www.primariaarad.ro.

Iniţiat în anul 2007, proiectul „O zi cu primarul” oferă locuitorilor municipiului Arad ocazia de a cunoaşte administraţia locală dintr-o altă perspectivă, fiind menit să crească transparenţa şi gradul de informare a publicului cu privire la activitatea Primăriei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.