Ziarul electronic al arădenilor

Campania „Arădeni cu care ne mândrim“, continuă. Mara Ungurean, distinsă

Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, apreciază iniţiativa tinerilor de a-şi pune talentul în slujba comunităţii.

Un exemplu este Mara Ungurean, tânără artistă atentă la problemele sociale. „Apreciez proiectul Butterfly Effect, prin care Mara Ungurean şi alţi tineri talentaţi care au organizat un eveniment special de Ziua Copilului. Ei au pictat şi au organizat activităţi care au dat o culoare aparte locului de joacă. Scopul a fost strângerea de fonduri pentru Spitalul Matern, secția de nou-născuți. Este genul de proiect care promovează arta şi valorile pozitive, implicarea, solidaritatea. O felicit pe Mara şi pe tinerii alături de care face lucruri frumoase, cred că merită din plin recunoaştere publică şi aprecierea noastră”, a declarat Sergiu Bîlcea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.