Ziarul electronic al arădenilor

Călin Bibarţ: „Vom face tot posibilul să obţinem canalul Mureşel”

Municipalitatea arădeană nu a renunţat la ideea de a moderniza şi de a pune în valoare canalul Mureşel.

Singura piedică în calea demarării unui proiect în acest sens este că, în acest moment, canalul nu este în proprietatea municipiului Arad.

Până acum, toate eforturile Primăriei de a obţine Mureşelul au eşuat. Reprezentanţii administraţiei locale nu se dau bătuţi şi au de gând să reia negocierile cu Ministerul Agriculturii.

„Mă bucur că domnul ministru, cu ajutorul directorului de la ANIF şi al  parlamentarilor PSD, a descoperit după aproape 200 de ani Canalul Morilor. Foarte bine!  L-aş ruga să descopere şi un alt canal care traversează Aradul, aflat în patrimoniul Ministerului Agriculturii prin ANIF şi pe care noi îl cerem de atâţia ani. Mă refer la canalul Mureşel. Întrucât nu au fost în stare să investească până acum în modernizarea acestui canal, vom face noi acest lucru din banii arădenilor, căci pentru ei îl facem.  Doar să ni-l dea.

Bănuiesc că domnul Daea nu cunoaşte această problemă, de aceea vom avea grijă ca în perioada următoare să-i prezentăm situaţia, chiar dacă asta presupune încă un drum la Bucureşti, chiar dacă va fi nevoie să strângem semnături, chiar dacă mai trebuie să trimitem un rând de documente.  Nu este nicio problemă!

Poate domnul ministru îşi face timp să vină să vadă «cât de frumos» este acest canal care traversează jumătate din Arad şi poate astfel înţelege că trebuie să facă ceva mai mult decât poze şi vizite electorale. Spre deosebire de ei, noi mai facem şi administraţie pentru cei care locuiesc în acest oraş”, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.