Ziarul electronic al arădenilor

Călin Bibarț: „Scumpirea energiei termice se datorează PSD-ului”

Viceprimarul Aradului, Călin Bibarț, atrage atenția asupra faptului că arădenii vor plăti mai mult la căldură din această toamnă datorită deciziilor luate de PSD.

„Așa cum am preconizat, consilierii PSD s-au împotrivit soluțiilor optime de gestionare a serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat.

În ședința CLM de astăzi PSD a refuzat, din nou, să voteze orice fel de variantă care ar fi dus la scăderea prețului gigacaloriei de la suma impusă de către Guvernul PSD prin ANRE. Însă, Proiectul de hotărâre nr.196/2017 a rămas în aer la fel ca restul propunerilor noastre pentru îmbunătățirea calității vieții arădenilor.

De aici oare am putea înțelege că PSD ar prefera, în loc de companii ale statului român cum este CET-ul, să aloce bani, contracte și alte facilități firmelor de casă ale social-democraților?!

Se pare că cei din PSD Arad urmează trendul lui Dragnea și al guvernanților de la București, cresc prețul la necesitățile zilnice ale românilor, căldură, carburant, energie.

I-am solicitat săptămâna trecută ministrului Fifor să ne răspundă, punctual, câți bani va acorda guvernul PSD Aradului pentru subvenția la căldură. Evident răspunsul nu a venit nici măcar până acum și nu cred că va veni vreodată, la fel cum nu vor veni nici fondurile de la guvern pentru termoficare”, a declarat Călin Bibarț.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.