Ziarul electronic al arădenilor

Călin Bibarț: „Consilierii PSD-ALDE nu vin la ședințele CLM dacă nu sunt remunerate”

Viceprimarul Aradului, Călin Bibarț, atrage atenția asupra faptului că „domnii consilieri PSD-ALDE refuză să participe la ședințele CLM dacă nu au un minim de interes personal, preferând să pună problemele presante ale municipiului pe loc secundar“.

„Aseară, în jurul orelor 20.00, am avut o ședință de îndată a Consiliului Local Municipal pe problema salubrizării menajere. În cursul zilei de ieri s-au finalizat procedurile legale privind atribuirea contractului de salubritate menajeră. Toți consilierii au fost anunțați din timp că această ședință va avea loc mai spre seară.

Am avut surpriza neplăcută de a constata că o parte dintre consilieri PSD-ALDE nu au binevoit să participe. Au fost prezenți doar consilierii PNL, UDMR, domnul Lupaș și domnul Furău. Le mulțumesc consilierilor care au venit la ședință, atât pentru participare cât și pentru faptul că au votat acest proiect, altfel riscam ca de astăzi arădenii să rămână cu gunoiul în fața locuințelor.

Îmi exprim dezamăgirea și nemulțumirea pentru faptul că domnii consilieri PSD-ALDE au dovedit încă o dată că nu sunt interesați de problemele arădenilor. Înțeleg că seara sunt mai ocupați, că le este  mai ușor să participe la CLM dimineața, când pot să lipsească de la serviciu sau că le convin doar ședințele care sunt plătite. Însă am crezut că atunci când este vorba despre o problemă atât de importantă pentru oraș să își asume responsabilitatea funcției lor.

Am convingerea că pentru dezinteresul maifestat față de arădeni, cei din PSD-ALDE, vor fi tratați, la un moment dat, cu același respect pe care l-au afișat de fiecare dată”, a declarat Călin Bibarț, viceprimarul Aradului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.