Ziarul electronic al arădenilor

Călin Abrudan s-a retras din cursa pentru șefia PNL Arad

Primarul orașului Ineu, Călin Abrudan, s-a retras din cursa pentru șefia PNL Arad, acuzând presiuni exercitate „prin foruri administrative“.

Abrudan a anunțat, luni, că a decis să-și retragă candidatura în urma unor analize care arată că „PNL Arad nu este pregătit pentru un președinte provenit din vechiul PNL“.

„Vă mulțumesc tuturor celor care ați apreciat intenția candidaturii mele la președenția Partidului Național Liberal Arad și m-ați susținut în acest demers! Țin să vă informez că mă opresc aici și îmi voi retrage candidatura, deoarece în urma analizelor din județ, se pare că PNL Arad nu este pregătit pentru un președinte provenit din vechiul PNL.

În urma presiunilor exercitate prin foruri administrative existente, în urma stabilirii aberante și la întâmplare a numărului de delegați din fiecare localitate, călcând în picioare regulile de organizare internă, actuală conducere PNL Arad fură șansa organizațiilor locale importante, cu rezultat, de a-și impune un nou președinte!

Astfel, am luat decizia de a nu mai candida nici măcar în Biroul Județean a PNL Arad și de a mă axa strict pe administrație, până la momentul în care partidul își va dori o reală reformă, atât de necesară!

Voi susține vehement orice formulă care va încerca să combată actuala toxicitate din PNL Arad, să reînvie acest partid istoric și să-l readucă acolo unde îi este locul!”, a spus Călin Abrudan.

Alegerile pentru șefia PNL Arad se vor desfășura în ziua de 21 aprilie. Pentru funcția de președinte al PNL Arad și-a mai anunțat candidature primarul municipiului, Gheorghe Falcă.

comentarii

One Comment

  • Stelian Popescu

    Acest domn C.A. m-a dezamăgit prin lipsa domniei sale de a se angaja în lupta politică dusă pe plan local.Din afirmațiile sale trag concluzia că la Arad,vechiul PNL nu mai există fiind ,,înghițit.. de către PDL-ul creeat de președintele Băsescu,un președinte de tristă amintire.Odihnească-se în pace partidul Brătienilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.