Ziarul electronic al arădenilor

Călin Abrudan a anunțat că va candida pentru un nou mandat de primar la Ineu

Călin Abrudan și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat de primar al Ineului, afirmând că are susținerea majorității populației din oraș.

Abrudan a făcut anunțul în cursul zilei de joi, pe o rețea de socializare.

„În urma unui sondaj de opinie realizat anul acesta, la sfârșitul lunii februarie, am constatat că am o susținere de peste 80% din partea comunității ineuane. Acest fapt m-a determinat să merg mai departe cu munca pe care am început-o acum 8 ani de zile din funcția de primar al orașului Ineu, drept urmare, azi mi-am depus candidatura pentru un nou mandat. Sigur că acești 8 ani de zile au adus multe realizări, dar și insuccese, au fost ani frumoși, dar grei pe de altă parte (din punct de vedere al parcursului administrativ care l-am avut în decursul vremii și din cauza procedurilor anevoioase din țara noastră). Totuși, azi ne putem mândri cu foarte multe proiecte realizate și cu multe proiecte în curs de realizare, iar aici pot să enumăr: restaurarea Cetății Ineului, proiectul pistelor de biciclete, renovarea Primăriei orașului Ineu și a Casei de Cultură , dotarea Spitalul Orășenesc Ineu, renovarea școlilor din oraș, construcția unor noi grădinițele, înfințarea unor locuințele sociale, asfaltarea cartierului rromilor, construcția unui bazin de înot“, a scris Abrudan pe Facebook.

Călin Abrudan a mai afirmat că își dorește să continue planurile de modernizare a orașului Ineu.

„Am speranța ca în următorul mandat să reușim să asfaltăm și ultimul centimetru pătrat rămas neasfaltat dar și să modernizăm cât mai multe străzi cu: accese în curți, rigole, trotuare, spații verzi modernizate și bine întreținute. Trăgând linie, consider că acești 8 ani au fost foarte roditori, însă ne mai rămân multe de făcut. Drept urmare, vă invit să fiți alături de mine și de consilierii locali liberali pentru a putea duce la bun sfârșit tot ce ne-am propus“, a mai scris Călin Abrudan pe rețeaua de socializare.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.