Ziarul electronic al arădenilor

Calimente: Politicienii PNL condiționează alegerea lor în Parlament și Guvern prin majorări de lefuri

comunicat presaRecentele declarații ale liderilor PNL (printre care și primarul Gheorghe Falcă), declarații ce vizează domeniul sănătății și, în special, dublarea salariilor medicilor în următorii 4 ani, arată adevărata față a PNL-ului absorbit de PDL.

O asemenea gargara electorala vine sa defineasca tupeul si cinismul acestor penelisti. Nu cu mult timp in urma, acesti politicieni de tip mafiot taiau pensiile si salariile tuturor bugetarilor, deci si ale corpului medical.

Cu nerusinare si nesimtire, politicienii PNL vin si conditioneaza alegerea lor in noul Parlament si noul Guvern (2017-2020) prin majorari de lefuri.

Aradenii ar trebui sa stie ca liderul PNL Arad, primarul Falca, a dispus suma de doar 70.000 de lei pentru sanatatea aradenilor, asta in timp ce pentru o asa-zisa cultura (in fapt pentru campania electorala a PNL Arad pentru parlamentare) a dispus suma de peste 10 milioane de euro!

Toata lumea normala stie ca Aradul este judetul cel mai bolnav din Romania, doar Falca si liderii PNL Arad viseaza la capitale culturale sau verzi europene si se intrec in chermeze pe bani publici.

ALDE Arad condamna acest comportament sfidator si nefiresc al PNL Arad si in special al lui Gheorghe Falca, un politician cu tupeu care prezinta fals situatia Aradului.

Speram ca aradenii, foarte multi dintre ei suferinzi de diverse boli cronice de care primarul Falca habar nu are, sa inteleaga ca Aradul are nevoie de urgenta de o strategie serioasa de sanatate si nu de injectii mincinoase de propaganda marca Falca si ca exista potential si vointa politica pentru a eradica boala si suferinta din Arad, obiective pe care ALDE Arad si le asuma cu toata responsabilitatea, punandu-se in slujba cetatenilor.

Si, ca o dovada a faptului ca nu sunt vorbe in vant, sa nu se uite argumentele statistice care propulseaza judetul Arad pe nedorite locuri fruntase in topul bolilor. Aradul conduce in clasamentul national al bolilor de cancer, este pe locul 2 la afectiunile cardiovasculare, respectiv pe pozitia a 3-a la TBC si diabet!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de deputatul Mihai Calimente, președinte ALDE Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.