Ziarul electronic al arădenilor

Calimente: „Deputatul Căprar refuză să-şi reprezinte alegătorii“

calimente caprar1Liberalul arădean Mihăiță Calimente îl acuză pe deputatul PSD Dorel Căprar că nu își îndeplinește calitatea de parlamentar și refuză să-şi reprezinte cetăţenii care l-au trimis în Parlament.

Afirmațiile deputatul PNL au fost făcute, marți, când nu a fost întrunit cvorumul Comisiei parlamentare de control SIE, unde trebuia audiat Mihai Răzvan Ungureanu, senator de Arad, propus pentru șefia Serviciului de Informații Externe.

Preşedintele Comisiei, Mihăiţă Calimente, a declarat că Ungureanu nu a fost audiat, deoarece „colegii de la PSD au refuzat să-şi îndeplinească calitatea de parlamentari şi să se prezinte la comisie“.

Referitor la refuzul parlamentarilor social-democraţi de a se prezenta la şedinţă, Calimente a spus că s-a vorbit cu doi dintre ei, chiar înainte de şedinţă.

„Cu unul dintre ei am vorbit chiar înainte de şedinţă şi mi-a promis că vine, un altul a fost sunat la telefon şi a spus că nu poate să vină, amândoi sunt în clădire – domnul Weber (n.r. – Mihai Weber) şi domnul Căprar (n.r. – Dorel Căprar, președinte PSD Arad) au promis că vin. Refuză să-şi îndeplinească calitatea de parlamentari, să-şi reprezinte cetăţenii care i-au trimis în Parlament“, a afirmat Mihăiță Calimente, citat de Agerpres.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.