Ziarul electronic al arădenilor

Calimente, către președintele Camerei Deputaților: „Ori eşti prost, ori eşti prost!“

Mihaita-CalimenteDeputaţii au decis, luni, încetarea mandatului de deputat al lui Petre Roman, iar în timpul ședinței a avut loc un schimb de replici între deputatul liberal de Arad Mihăiță Calimente și Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților.

Fostul prim-ministru, declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, Roman nu a contestat raportul de evaluare în termenul legal de 15 zile.

În total, 200 de deputaţi au votat pentru, 11 împotrivă şi 22 s-au abţinut, nu înainte înainte de un schimb de replici între Mihaiţă Calimente şi Valeriu Zgonea.

„Ori eşti prost, ori eşti prost! Prostul nu e prost destul până nu e şi fudul”, i-a strigat Calimente lui Zgonea, în timp ce preşedintele Camerei se asigura că liberalii susţin până în ultimul minut scoaterea subiectului de pe ordinea de zi.

„Pe mine, personal, nu mă deranjează dacă mă înjuraţi în fiecare minut. Dar vreau să îl vadă şi o ţară că poate îl votează la fel”, l-a chemat Zgonea la microfon pe interlocutorul din sală, „să îl vadă şi camerele”.

În final, hotărârea de vacantare a mandatului lui Roman a rămas însă pe ordinea de zi, fiind votată cu majoritate.

sursa: romaniatv.net

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.