Ziarul electronic al arădenilor

Calendarul de cursuri pentru anul 2021 la Camera de Comerţ Arad

În domeniul formării profesionale continue și al educației permanente, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad este principalul furnizor de programe de formare profesională specializat în diverse domenii de activitate.

Cursurile care oferă calificări atestate sunt autorizate de către Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a judeţului Arad și recunoscute, la nivel național, de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de Ministerul Educației Naţionale.

Colaborăm cu lectori și formatori provenind din instituții educaționale prestigioase, precum și cu specialiști recunoscuți în domeniile lor de competență.

„CCIA Arad își propune să adapteze permanent oferta de cursuri, astfel încât să răspundă noilor tendințe și provocări din domeniu. De aceea, suntem deschiși propunerilor beneficiarilor cu privire la noi cursuri, modificări de structură, noi tematici sau alte aspecte care să contribuie la dezvoltarea sectorului privat, să sprijine modernizarea instituțiilor publice și activitatea zonei private”, explică preşedintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

Ca şi noutate, începând de anul acesta, oferim servicii personalizate la solicitarea dumneavoastra:

Consultanţă

în domeniul resurse umane

în motivarea echipei

în domeniul strategiilor regionale privind resursele umane

Consiliere

Realizarea planurilor personale de cariera

Evaluarea performanţelor

Optimizarea proceselor

Coaching

Team coaching – coaching pentru creșterea performanţelor echipelor focalizat pe nevoile imediate şi a celor pe termen mediu

Coaching strategic – facilitatea conștientizării şi asumării unor măsuri strategice

Personalizarea se face în urma unei solicitări şi a unei evaluări inițiale a nevoilor organizației, în baza căreia se va stabili un plan de intervenție personalizat ce conține măsuri si termene de realizare.

Calendar Cursuri CCIA Arad – ianuarie – iunie 2021

Inspector în domeniul Sănătăţii şi Securităţii în Muncă – ianuarie

Manager proiect – ianuarie

Administrator condominiu – ianuarie

Intrastat – februarie

Expert achiziţii publice – februarie

Inspector resurse umane – februarie

Consilier pentru dezvoltare personală – martie

Responsabil protecţia datelor – martie

Contabil – martie

Arhivar – aprilie

Formator – aprilie

Responsabil mediu – aprilie

Agent Imobiliar – mai

Inspector Resurse Umane – mai

Manager proiect – mai

Auditor în domeniul calităţii – iunie

Tehnician proiectant urbanism şi amenajarea teritoriului – iunie

„Anul ce s-a încheiat ne-a forţat să ne adaptăm şi să gasim noi soluţii pentru desfăşurarea activităţii de formare profesională. Astfel am aplicat şi respectăm toate măsurile necesare de protecţie pentru a putea interacţiona în siguranţă şi sperăm să ne reîntâlnim cu bine la noile serii de cursuri în 2021”, informează prof. Carmen Crişan.

Observații

La cerere, putem organiza și alte cursuri care nu sunt prevăzute în program.

Datele de începere ale cursurilor pot suporta modificări și se stabilesc în funcție de numărul de înscrieri sau la cerere.

Membrii CCIA Arad beneficiază de discount în funcție de nivelul cotizației pentru care au optat.

Cursurile se vor desfășura la sediul Camerei de Comerț și Industrie si Agricultura Arad – strada Cloşca nr. 5 sau online.

Înscrieri şi informaţii suplimentare la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad – Centrul de Formare Profesională, prof. Carmen Crişan, carmen.crisan@ccia-arad.ro, +40730 188 299.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.