Ziarul electronic al arădenilor

Cadrele medicale din Arad se pot programa pentru vaccinare și prin call-center

Pentru facilitarea programării tuturor categoriilor de persoane prioritizate a fi vaccinate împotriva COVID-19 în etapa I, au fost identificate mai multe posibilități de înscriere.

Astfel, înscrierile se pot realiza de către personalul medical direct în platforma online creată în acest sens (la adresa https://vaccinare-covid.gov.ro/harta/, buton „Programează-te”) sau prin apelarea call-centerului Direcției de Sănătate Publică Arad, operaționalizat de Ministerul Apărării Naționale (MApN), împreună cu Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS).

Numărul de telefon al call-centerului pentru județul Arad este 0214.144.457, apelabil zilnic, între orele 8.00 și 20.00 (inclusiv sâmbăta și duminica).

Pentru cadrele medicale care optează să se programeze prin call-center, recomandăm a se respecta arondarea cabinetelor medicale pe centrele de vaccinare existente (în baza criteriului geografic), realizată de Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad, disponibilă pe pagina de internet a instituției, http://www.dsparad.ro/ începând cu data de 6  ianuarie și comunicată prin e-mail către colegiile profesionale ale cadrelor medicale din Arad sau direct către adresele cabinetelor medicale.

De asemenea, atragem atenția asupra faptului că programarea prin call-center se poate face doar de cadrul medical titular al codului de parafă, atât pentru persoana acestuia cât și pentru personalul medical aflat în subordine (de exemplu asistenții medicali).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.