Ziarul electronic al arădenilor

Cadavru carbonizat, găsit într-o mașină

Cadavrul carbonizat al unui bărbat a fost descoperit, marţi după-amiază, într-un autoturism care ardea pe un câmp din judeţul Arad, poliţiştii stabilind că victima avea 61 de ani şi era din Timiş.

Procurorii arădeni au preluat cercetările pentru a stabili în ce împrejurări a luat foc maşina, conforn news.ro.

Șoferii care au circulat pe DJ 794 au observat o mașină care ardea pe câmp, în apropiere de localitatea arădeană Mișca, și au sunat la 112.

Purtatorul de cuvant Inspectoratului pentru Situatii de Urgență Arad, George Pleșca, a declarat pentru news.ro că la momentul sosirii pompierilor autoturismul ardea generalizat, iar înăuntru se afla cadavrul unui bărbat.

Polițiștii care ajuns la locul incidentului nu au putut stabili inițial cine este victima și nici dacă este vorba despre un bărbat sau o femeie.

Ulterior, în urma cercetărilor privind proprietarul mașinii, s-a stabilit că victima este un bărbat, de 61 de ani, din Timiș.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Arad, Lorena Radu, din primele cercetări reiese că autoturismul a ajuns din trafic pe câmp, unde a luat foc, însă deocamdată nu se cunosc împrejurările.

Pompierii urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului Judecătoriei Chișineu-Criș, care au trimis la fața locului experți criminaliști.

foto: news.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.