Ziarul electronic al arădenilor

Cadavrele a doi bărbați, găsite într-o casă din Arad

Cadavrele a doi bărbaţi, care nu prezentau urme de violenţe pe corp, însă despre care anchetatorii cred că au consumat substanţe periculoase, au fost găsite într-o casă din municipiul Arad.

În acest caz, poliţiştii au început o anchetă pentru omor din culpă.

Conform News.ro, o femeie din cartierul arădean Bujac a sunat la 112 anunţând că într-o casă învecinată a descoperit cadavrele a doi bărbaţi, de 64 şi 46 de ani, ea mergând să verifice pentru că unul dintre ei stătea la ea în gazdă şi nu s-a mai întors acasă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Claudia Iuga, a declarat, marţi, că în urma primelor cercetări nu au fost descoperite urme de violenţă pe corpurile celor doi.

Anchetatorii cred că victimele ar fi consumat substanţe periculoase, deocamdată neidentificate.

„Cadavrele au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad pentru efectuarea necropsiei, urmând să fie stabilite cauzele exacte ale deceselor. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat Claudia Iuga, citată de News.ro.

Poliţiştii audiază localnici din cartier, pentru a stabili dacă cei doi au avut cumva vizitatori şi ar fi primit de la aceştia spre consum substanţe ce pot fi periculoase.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.