Ziarul electronic al arădenilor

Cabinetele de expertiză medicală își reiau activitatea. Ce trebuie să facă pensionarii de invaliditate

Începând cu data de 15 mai 2020 conform prevederilor art. 2 din OUG  nr. 55/2020, activitatea de expertiză medicală se reia după cum urmează:

Pensionarii de invaliditate care au avut termen de revizuire în perioada stării de urgență (16 martie – 14 mai 2020) vor fi revizuiți pe baza documentelor medicale emise după ultima revizuire medicală, precum și a programului de recuperare.

Documentele vor fi transmise prin serviciul poștal la Casa Județeană de Pensii  Arad, strada Voluntarilor nr. 2A, cod 310157 sau prin mijloace de comunicare electronică (e-mail: pensii.arad@cnpp.ro).

Pensionarii sunt rugați să trimită de urgență documentele menționate, întrucât revizuirea medicală se va desfășura în perioada 15 mai – 15 iunie 2020, precum și actualizarea numărului de telefon la care pot fi contactați în caz de nevoie și cu  specificarea cabinetului de expertiză medicală la care sunt arondați.

Pensionarii de invaliditate cu termen de revizuire în perioada 15 mai – 31 mai 2020, respectiv 1 iunie – 15 iunie 2020,  se vor prezenta la cabinetele de expertiză medicală la care sunt arondați cu documentele medicale emise după ultima revizuire medicală, precum și programul de recuperare,  în vederea revizuirii la termen.

În urma analizării actelor trimise, decizia medicală și planul de recuperare emise de comisia de expertiză pentru următoarea revizuire, vor fi comunicate titularului prin intermediul serviciului poștal, cu confirmare de primire.

În cazul în care, nu se vor trimite actele medicale solicitate în termenul legal, pensia de invaliditate va fi suspendată.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Casa Județeană de Pensii Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.