Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Bulbuc, întrebare pentru deputatul Todor: De ce şterge statul datoriile Poştei, nu şi pe cele ale CET?

Ipocrizie marca PSD: Companiile de stat au peste 4 miliarde de euro datorie, deputatul Todor are o problemă cu societăţile din subordinea CLM Arad.

Deputatul PSD Adrian Todor, plătit cu sume exorbitante din banii românilor, îşi foloseşte mandatul exclusiv pentru a face politică de doi bani.

„Când nu este ocupat cu atacurile la adresa justiţiei şi modificarea legislaţiei penale în aşa fel încât să îl salveze pe Liviu Dragnea de la închisoare, deputatul Todor atacă administraţia locală. El este îngrijorat de situaţia societăţilor din subordinea Consiliului Local şi se simte îndreptăţit să dea lecţii.

În schimb, nu îl interesează chiar deloc situaţia dezastruoasă a companiilor controlate de Guvern şi Parlament. Îl anunţăm pe domnul deputat PSD că marile companii unde statul este acționar au restanțe la bugetul de asigurări sociale de 4 miliarde de euro. În unele cazuri, datoriile au fost şterse dar au reapărut.

Specialiştii spun că, dacă statul ar recupera aceste restanţe, Guvernul nu ar mai fi nevoit să ia bani din Pilonul 2 de pensii. Sub înţeleapta conducere a PSD, susţinut cu votul deputatului Todor, numeroase companii de tradiţie intră în faliment, aşa cum este cazul CFR Marfă.

Compania Națională a Huilei este unul dintre cei mai mari datornici la bugetul de stat. Deşi guvernările de dreapta au impus manageri private la companiile de stat, PSD a schimbat această strategie. Evident că aceste pierderi sunt acoperite de undeva, fie din Pilonul 2 de pensii, fie din taxarea sectorului privat, dar deputatul Todor nu are o problemă cu asta.

El are temă politică să atace administraţia locală. Pentru PSD, companiile de stat sunt o sursă bună pentru slujbe date de partid. Statul a şters cu generozitate datoriile uriaşe ale Poştei Române către ANAF.

La Poştă, PSD a angajat politruci pe post de manageri, aşa cum se întâmplă cu prietenul domnului Todor şi al domnului Fifor, Beniamin Vărcuş, numit mai nou director adjunct la nivel naţional. Meritele lui sunt desigur atacurile repetate la adresa administraţiei locale, că de competenţe nu poate fi vorba. Îl întrebăm pe deputatul Todor: de ce şterge statul român, prin Guvernul PSD datoriile Poştei, nu şi pe cele ale CET Arad?

Dacă vrea să se facă util cu ceva arădenilor, aceasta poate fi o temă pentru deputatul Todor. Nu cred totuşi că poate duce o luptă pentru Arad, rămâne un supus al conducerii PSD care trăieşte cu impresia că face politică prin comunicate de presă”, a spus consilierul municipal PNL Ionel Bulbuc.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

UPDATE

Adrian Butunoi: Ionel Bulbuc aspiră încă la titulatura de politruc

„Actoraşul Ionel Bulbuc, paharnicul de rezervă al cuplului Falcă-Cionca nu îşi vede  din nou lungul nasului şi se joacă iar cu cuvintele, în virtutea unei logici buruienoase, amprentă a propagandei PNL de serie.

Se vede pesemne că acesta trebuie să ofere periodic în presă dovezi de loialitate faţă de stăpânire, pentru că altfel nu îmi explic ce caută stupizeniile fără cap şi coadă pe care le emite în spaţiul public şi le amestecă mai rău ca apa de la acuarele. Bulbuc este un om de artă, nu-i aşa ? Unul pe gustul afinităţilor rarefiate ale unor intelectuali de calibru precum Marinel şi Gogu, protectori ai artelor dar şi mai mai mari amatori de tunuri administrative deghizate în plimbări de bani cu iz legal.

Pentru că impresia generală este că Bulbuc a ajuns în fruntea Centrului Cultural Judeţean pe criterii de obedienţă şi nicidecum de competenţă. Pe scurt aveau nevoie de un «om de paie» şi l-au găsit. Unul cu gură mare şi obraz gros care să se plieze perfect pe modelul campaniilor liberale de sifonare a banului public prin instituţiile paravan, subordonate Primăriei şi Consiliului Judeţean.

Da, la asta se pricep, la trândăvie, gunoaie, promisiuni fără acoperire şi în special la inginerii financiare de relocare a fondurilor publice în labirintul PNL.

În acest timp Bulbuc este îngrijorat de de activitatea deputatului Todor, de Pilonul doi de pensii, de ANAF, sau de Poşta Română. Ridicol!

Acest scamator reuşeste să facă figuraţie şi în politică şi în administraţie, după modelul rolurilor de neuitat cărora le-a dat viaţă pe scenă, vărul din provincie 7 sau sfetnic Curte nr 9. La capitolul politruc nu se încadrează pentru că pentru asta ar trebui să aibă măcar un minim de cultură şi pregătire politică. Hai, Ionel, du-te în concediu că eşti obosit de la lumina Astrului din Brad!“, spune consilierul judeţean PSD Adrian Butunoi.

Biroul de Presă al PSD Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.