Ziarul electronic al arădenilor

Bugetul municipiului Arad pentru 2021, în dezbatere publică online

Primăria Municipiului Arad va organiza vineri, 9 aprilie, ora 10.30, dezbaterea publică online, pe marginea următoarelor proiecte de hotărâre:

Proiect de hotărâre privind repartizarea excedentului bugetar al municipiului Arad – inițiativa primarului

Proiect de hotărâre privind adoptarea Bugetului General de Venituri si Cheltuieli al municipiului Arad pentru anul 2021 – inițiativa primarului

Proiectele supuse dezbaterii publice se află în procedură de consultare publică începând cu data de 24 martie 2021.

Documentele supuse dezbaterii publice pot fi consultate pe site-ul Primăriei Municipiului Arad, www.primariaarad.ro, secțiunea Transparență decizională.

Facem precizarea că dezbaterea se va desfășura prin platforma online ZOOM.

Persoanele care doresc să participe online la dezbatere vor anunța până cel târziu la data de 9.04.2021, ora 9:00, intenția de participare la adresa de e-mail dezbaterepublica@primariaarad.ro  unde vor preciza: numele, numărul de telefon, instituția/organizația pe care o reprezintă, adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online.

Persoanele care doresc să ia cuvântul în cadrul dezbaterilor vor trebui să specifice acest lucru în cadrul aceluiași email.

Participanţii la dezbateri care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectelor de hotărâre aflate pe ordinea de zi.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Vezi AICI proiectul de hotărâre privind adoptarea Bugetului General de Venituri si Cheltuieli

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.