Ziarul electronic al arădenilor

Broșura cu Legea 196/2018 poate fi cumpărată de la Uniunea Profesională a Administratorilor

Uniuniea Profesională a Administratorilor din municipiul Arad anunță că administratorii de blocuri pot să achiziționeze o broșură care cuprinde noua lege privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor.

De asemenea, în broșură se regăsește și Ordinul 3103/24 noiembrie 2017 privind reglementările contabile pentru asociațiile de proprietari.

Broșura poate fi cumpărată de la sediul uniunii, strada Lucian Blaga, nr. 21, de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00 (tel. 0257-280853).

Prețul unei broșuri este de 10 lei.

Legea nr. 196/2018 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor a fost publicată zilele trecute, în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 660 și se va aplica în 60 de zile de la publicare, adică din 28 septembrie.

Noul cadru legal se va aplica tuturor imobilelor formate din teren cu una sau mai multe construcţii, în care există proprietăţi individuale reprezentate de locuinţe şi/sau spaţii cu altă destinaţie.

Legea stabilește condiţii clare pentrufolosinţa, modificarea şi întreţinerea locuinţei, normele de conduită în cadrul condominiului sau principiile de stabilire a cotelor de proprietate comună asupra imobilului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Uniunea Profesională a Administratorilor Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.