Ziarul electronic al arădenilor

BPN al PNL a validat: Bîlcea candidat la Primărie, Cionca la Consiliul Județean

Biroul Politic Naţional al PNL a validat, luni, cea mai mare parte a candidaţilor la funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ şi de preşedinte de Consiliu judeţean.

„Biroul Politic Naţional al PNL a validat cea mai mare parte a candidaţilor la funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ şi de preşedinte de Consiliu judeţean. Nu am validat candidaturi în judeţele unde se poartă negocieri cu alte formaţiuni politice de Opoziţie. Au fost amânate validările în încă trei judeţe din motive care ţin tot de nevoia finalizării unor cercetări sociologice, astfel încât să determinăm candidatul care este cel mai potrivit“, a anunţat președintele PNL, Ludovic Orban, la finalul şedinţei conducerii PNL.

În ședința BPN al PNL au fost validați și candidații liberali pentru Primăria Municipiului Arad și Consiliul Județean. Astfel, Sergiu Bîlcea a fost validat candidat al PNL pentru Primăria Municipiului Arad, iar Iustin Cionca pentru șefia Consiliului Județean Arad.

„Mulțumesc pentru încredere colegilor din PNL. Candidatura mea pentru funcția de primar al Aradului a fost validată de Biroul Politic Național, împreună cu candidatura domnului Iustin Cionca pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad. Suntem la un început de drum care deschide o nouă etapă de dezvoltare a Aradului. Sunt convins că împreună, în echipă, vom reuși“, a scris Bîlcea, pe o rețea de socializare.

Preşedintele PNL a mai indicat că procedurile privindu-i pe ceilalţi candidaţi unde deciziile au fost amânate sunt în curs de finalizare, termenul stabilit fiind de două săptămâni, urmând ca după să fie convocat din nou Biroul Politic Naţional.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.