Ziarul electronic al arădenilor

Botoş: „Sunt foarte dezamăgit de prezenţa mică la vot. Oamenii se revoltă doar pe Facebook“

Preşedintele USR Arad, europarlamentarul Vlad Botoş, a declarat, duminică seară, că este „foarte dezamăgit“ de prezenţa mică la urne, arătând că oamenii care „se revoltă doar pe Facebook“ aveau şansa să trimită în Parlament profesionişti.

„Personal sunt foarte dezamăgit de prezenţa redusă la vot. Oamenii se revoltă doar pe Facebook sau în pieţe, dar acum era momentul să avem un Parlament format din oameni decenţi, profesionişti, pentru că până la urmă aceşti oameni vor vota guvernul care va conduce România în următorii patru ani, în care avem de absorbit fonduri europene mult mai mari decât am avut în ultimii 13 ani. USR va susţine mai departe cele 40 de angajamente clare şi concrete pentru reformarea ireversibilă a statului român“, a declarat Vlad Botoş.

El a mai spus că primarii USR PLUS au demonstrat „în doar două luni de mandat cum se poate conduce o primărie transparent şi profesionist“, dar „cu tot acest efort susţinut, mulţi dintre concetăţenii noştri au ales într-o zi atât de importantă să stea acasă“.

În judeţul Arad au fost aşteptaţi la urne 386.478 de alegători, iar prezenţa a fost de 29,77%, conform datelor publicate de Autoritatea Electorală Permanentă.

sursa: Agerpres

Alegeri parlamentare. Prezența la vot în județul Arad – 29,77%

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.