Ziarul electronic al arădenilor

Borsetă cu acte, bani și carduri, găsită la Ineu. Proprietarul și-a recuperat bunurile

Un bărbat din Pâncota și-a pierdut, marți, în centrul orașului Ineu, o borsetă în care se aflau un telefon mobil, documente fiscale și un portofel cu carduri bancare și cu o sumă de bani.

Borseta a fost găsită de un bărbat, în fața clării Finanțelor Publice, care a sesizat jandarmii din Ineu.

Jandarmii, în prezența unui martor asistent, au deschis borseta, unde au găsit un telefon mobil, documente fiscale și un portofel, în care se aflau carduri bancare, o sumă de bani și actul de identitate, care i-au ajutat să afle că borseta pierdută aparține lui S.I., domiciliat în orașul Pâncota.

„Jandarmii, după ce au apelat ultima persoană cu care discutase păgubitul pe telefonul mobil, au aflat că acesta se află cu numitul S.I, încercând să refacă împreună traseul pe unde s-au deplasat, pentru a-și da seama unde ar putea să găsească lucrurile pierdute. Aflând că borseta se află în custodia jandarmilor și este așteptat în fața clădirii Finanțelor Publice din Ineu, pentru a reintra în posesia ei, păgubitul emoționat, a declarat că-și pierduse orice speranță de a o mai găsi și deja se gândea cât timp i-ar lua pentru refacerea tuturor documentelor“, se menționează într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

Jandarmeria Arad a mai precizat că însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor constituie infracțiune și, conform art. 243 din Noul Cod Penal, se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

foto: IJJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.