Ziarul electronic al arădenilor

Birou pentru eliberarea cărților de identitate, deschis la Șiria

Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Arad aduce la cunoștința persoanelor și instituțiilor interesate că începând cu data de 15 octombrie 2018 își va începe activitatea de lucru cu publicul Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor nou înființat în subordinea Consiliului Local al comumei Șiria.

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor al comunei Șiria va deservi pe linie de evidență a persoanelor, cetățenii domiciliați pe raza comunelor Șiria și Covăsînț (cu satele aparținătoare), localități arondate până în prezent de Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor al orașului Pîncota.

Astfel, începând cu această dată, cetățenii care domiciliază pe raza acestor comune se vor prezenta la SPCLEP com. Șiria în vederea punerii în legalitate cu acte de identitate.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.