Ziarul electronic al arădenilor

Biletele la meciul Ungaria – România se vând exclusiv online

minge-de-fotbalCele 1.100 de bilete rezervate suporterilor români la meciul echipei naţionale din deplasare cu Ungaria vor fi puse, vineri, în vânzare de Federaţia Română de Fotbal, comercializarea urmând să se facă exclusiv online.

“În perioada 31 iulie – 19 august, biletele la meciul Ungaria – România din 4 septembrie, rezervate fanilor români, vor fi disponibile online pe site-ul bilete.frf.ro. Pentru această partidă, gazdele au oferit Federaţiei Române de Fotbal 1.100 de bilete în sectorul E al Groupama Arena din Budapesta. Începând de vineri, 31 iulie, ora 14.00, şi până la 19 august, tichetele pot fi rezervate pe site-ul www.bilete.frf.ro“, anunţă FRF pe site-ul oficial.

Preţul unui bilet este de 55 de lei, iar plata se face exclusiv cu cardul.

FRF menţionează că tichetele vor fi nominale şi netransmisibile (vor conţine numele, data şi locul naşterii, conform legislaţiei maghiare). Fiecare solicitant poate achiziţiona maximum patru bilete oferind datele personale ale tuturor celor patru persoane care vor merge la stadion. Datele personale ale cumpărătorilor vor fi transmise la 20 august către Federaţia Maghiară de Fotbal.

Biletele vor fi livrate începând cu data de 25 august (costul de livrare în Bucureşti fiind de 6 lei, iar în ţară de 9 lei).

Accesul pe stadion se va face pe baza biletului de intrare însoţit de un act de identitate. În ziua meciului, accesul în incinta stadionului se va face începând cu ora 17.45. Fanilor români le va fi permis accesul pe Groupama Arena doar cu steagurile României, fără alte inscripţionări, şi numai după trecerea prin Fan Zone.

Partida Ungaria – România va avea loc, la 4 septembrie, la Budapesta, în preliminariile Euro-2016. În tur, în octombrie, la Bucureşti, scorul a fost egal, 1-1.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.