Ziarul electronic al arădenilor

Biletele de tramvaie și autobuze se scumpesc. VEZI noile tarife

Tarifele pentru transportul de călători efectuat cu autobuzele și tramvaiele în municipiul Arad vor fi majorate cu până la 50%, dacă un proiect de hotărâre elaborat în acest sens va fi aprobat în Consiliul Local Municipal.

Noile tarife sunt incluse într-un proiect de hotărâre care va fi supus votului consilierilor la următoarea ședință a Consiliului Municipal Arad.

În proiectul de hotărâre se menționează că majorarea tarifelor la transportul cu autobuzele și tramvaiele în municipiul Arad are la bază o cerere a Companiei de Transport Public.

„Prin Nota de fundamentare întocmită de Compania de Transport Public S.A. Arad, înregistrată la Primăria Municipiului Arad cu numărul 50748/01.08.2017, compania solicită majorarea tarifelor la transportul public efectuat cu tramvaiele și autobuzele în municipiul Arad. Ultima majorare a tarifelor solicitată de Compania de Transport Public S.A. și aprobată de Consiliul Local al Municipiului Arad  a fost realizată în anul 2013“, se menționează în proiectul de hotărâre.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.