Ziarul electronic al arădenilor

Bilete virtuale pentru meciul UTA – Chindia

Clubul UTA a anunță că pune în vânzare bilete virtuale pentru meciul pe care echipa din Arad îl va disputa în compania formației Chindia Târgoviște.

„Meciul dintre UTA și Chindia Târgoviște va fi primul al echipei noastre care se va juca fără spectatori în acest sezon, la Arad. Atmosfera creată de fani pe Arena «Francisc Neuman» a fost incredibilă. Cinci dintre cele șapte meciuri s-au disputat cu casa închisă, iar pe această cale le mulțumim fanilor pentru atașamentul pe care l-au arătat.

Din pricina condițiilor impuse de autorități, arena arădeană va fi din nou goală, însă suporterii pot fi alături în continuare de noi, chiar dacă nu fizic. Pentru meciul cu Chindia Târgoviște, esențial pentru menținerea în zona de play-off, fanii pot achiziționa bilete virtuale și să ne susțină așa cum doar un public unic, cum e cel de la Arad, o poate face“, este mesajul transmis de Clubul UTA Arad.

Prețurile sunt următoarele: 

Peluza „Iosif Petschovsky“: 10 lei

Tribuna II: 20 lei

Tribuna I „Coco Dumitrescu“: 30 lei

VIP: 100 lei

Biletele virtuale pot fi achiziționate de pe site-ul uta-arad.ro, începând de joi, ora 10.00, secțiunea ticketing, dar și fizic, de la sediul clubului, Calea Victoriei, nr. 20, între orele 10.00 și 14.00, joi, vineri și luni.

Meciul dintre UTA Arad și Chindia Târgoviște se va disputa luni, 1 noiembrie, de la ora 17.30, pe Arena „Francisc Neuman“.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.