Ziarul electronic al arădenilor

Biletele de tramvaie și autobuze se scumpesc în Arad

Municipalitatea va majora cu până la 50% tarifele pentru transportul de călători efectuat cu autobuzele și tramvaiele în municipiul Arad.

Intenția de majorare a tarifelor este prevăzută într-un proiect de hotărâre care a fost afișat la transparență decizională, începând de marți, 3 octombrie.

În proiect se menționează că majorarea tarifelor la transportul cu autobuzele și tramvaiele în municipiul Arad are la bază o cerere a Companiei de Transport Public.

„Prin Nota de fundamentare întocmită de Compania de Transport Public S.A. Arad, înregistrată la Primăria Municipiului Arad cu numărul 50748/01.08.2017, compania solicită majorarea tarifelor la transportul public efectuat cu tramvaiele și autobuzele în municipiul Arad. Ultima majorare a tarifelor solicitată de Compania de Transport Public S.A. și aprobată de Consiliul Local al Municipiului Arad  a fost realizată în anul 2013“, se menționează în proiectul de hotărâre.

Până la data de 16 octombrie, la Registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii cu privire la acest proiect de hotărâre.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate începând cu data 3 octombrie, între orele 8.00 – 18.00, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5.

Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.