Ziarul electronic al arădenilor

Bîlcea: Nu mai putem ţine oamenii în case şi nu ne mai permitem să închidem economia

Deputatul PNL Arad Sergiu Bîlcea consideră că măsurile autorităţilor privind limitarea răspândirii SARS-CoV-2 „funcţionează dacă oamenii cred în ele“ şi consideră că oamenii nu mai pot fi „ţinuţi“ în case, iar ţara nu îşi mai permite să ţină economia închisă.

„Nu mai putem ţine oamenii în case şi nu ne mai permitem să închidem economia. Nu cred că era nevoie de proteste pentru a înţelege acest lucru. Măsurile autorităţilor funcţionează dacă oamenii cred în ele, altfel nu vor avea efect. Sunt unul dintre cei care, acum un an, am cerut responsabilitate, am cerut să purtăm măşti şi să respectăm reguli de distanţare, am împărţit mii de măşti oamenilor şi am cerut solidaritate“, a scris pe contul său de Facebook, parlamentarul liberal.

El consideră că România este acum „în alt punct“ şi se poate descurca mai bine dacă va accelera vaccinarea.

„Să fim responsabili: să purtăm masca, să respectăm reguli de igienă şi distanţare fizică, să ne izolăm dacă avem simptome. Să sancţionăm persoanele care nu respectă reguli simple, DAR să lăsăm liberă economia. Să câştigăm încrederea oamenilor în măsuri eficiente pentru o viaţă mai bună. Cred că se poate“, a mai scris deputatul PNL Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.