Ziarul electronic al arădenilor

Bilanț la IJJ Arad, în aprilie: 2.392 misiuni, 601 amenzi, 52 de fapte penale constatate

În luna aprilie, jandarmii arădeni au desfășurat 2.392 misiuni de ordine publică, pază și protecție instituțională și pază transporturi speciale, pe timpul cărora au fost constatate 601 fapte de natură contravențională și 52 fapte de natură infracțională, constatate atât independent, cât și în cooperare cu Poliția.  

Pentru responsabilizarea populației cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară, jandarmii arădeni au desfășurat peste 150 acțiuni cu caracter preventiv în zonele aglomerate, piețe, parcuri, în mijloace de transport în comun și în alte zone de interes operativ. Pe această linie au fost constatate 553 fapte de natură contravențională, sancționate cu amenzi în valoare de 82.300 lei. Din cele 553 sancțiuni contravenționale, 364 au fost avertismente scrise.

Pe segmentul ordinii și siguranței publice, jandarmii au constatat 48 fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, fiind aplicate 48 amenzi în valoare de 14.150 lei.

Pe timpul misiunilor executate, jandarmii arădeni au constatat 15 infracțiuni fiind întocmite actele necesare începerii urmăririi penale: două pentru furt, două pentru braconaj piscicol, una pentru lovirea sau alte violențe, una pentru zădărnicirea combaterii bolilor, una pentru comercializare țigări netimbrate, opt pentru deținere substanțe interzise și au acordat sprijin la constatarea a 37 infracțiuni, pe timpul misiunilor desfășurate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.