Ziarul electronic al arădenilor

Bijuterii din aur, furate dintr-o casă din Arad

Polițiștii au reținut șase persoane care au furat bijuterii de aur în valoare de aproximativ 10.000 lei dintr-un imobil din municipiul Arad.

În urma unei sesizări prin 112, care indica prezența unor persoane cu comportament suspect pe o stradă din din municipiu, polițiștii Biroului de Ordine Publică s-au deplasat la adresa indicată, unde au surprins șase persoane, 4 femei și 2 bărbați, cu vârste cuprinse între 24-48 de ani, din județul Dolj.

„Acestea pătrunseseră, prin escaladarea gardului, într-un imobil din municipiu, de unde au reușit să sustragă bijuterii de aur în valoare de aproximativ 10.000 de lei, iar la sosirea echipajului de poliție se pregăteau să părăsească locația“, a informat IPJ Arad.

Polițiștii au imobilizat cele șase persoane, asupra lor fiind găsite câteva dintre bijuteriile de aur sustrase, celelalte fiind aruncate în curtea imobilului, la vederea echipajului de poliție.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii au reținut pentru 24 de ore cele 6 persoane implicate în săvârșirea faptei, iar magistrații Judecătoriei Arad au dispus arestarea acestora pentru 30 de zile, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat“, a mai informat IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.