Ziarul electronic al arădenilor

Biciclete fără documente de proveniență, confiscate la P.T.F. Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit 14 biciclete, pe care un cetăţean român a încercat să le introducă în ţară fără documente de provenienţă.

În data de 11.10.2020, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – judeţul Arad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român G.A., conducând o autoutilitară, înmatriculată în România.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul mijlocul de transport, 14 biciclete pentru care cetăţeanul român nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Bicicletele, în valoare de 51.500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional de către polițiștii de frontieră cu amendă în valoare de 500 lei, conform prevederilor din Legea nr.12 din 6 august 1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Poliția de Frontieră. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.