Ziarul electronic al arădenilor

Bibarț: „Există posibilitatea ca Prefectura să încerce, din nou, să fure clădirea Primăriei”

În sedința Consiliului Local Arad s-a discutat situația privind procesul Prefecturii cu Primăria Arad pentru dreptul de proprietate al clădirii Palatului Administrativ.

„În calitate de viceprimar al municipiului Arad am verificat documentele depuse de Prefectură în instanță. Am observat că acestea sunt făcute cu șmecherie pentru că dacă într-adevăr Prefectura ar fi fost sinceră și ar fi dorit să renunțe la judecată ar fi renunțat și la prezumtivul drept. Așa cum au procedat în această situație, în maniera în care au acționat au lăsat deschisă portița ca în orice zi, în orice moment să poată deschide un nou proces.

Avem dovada acestui fapt, pe care am prezentat-o și în ședința CLM. În urmă cu doi ani doamna Horgea, subprefect la momentul respectiv, semnase o hârtie prin care declara că nu are nicio pretenție asupra clădirii, iată că doi ani mai târziu ne-am trezit cu o chemare în judecată pe același subiect.

Putem fi puși în situația ca peste șase luni, un an, doi ani să se repete istoria și Prefectura să încerce, din nou, să acapareze clădirea Primăriei.

Situația este cât se poate de clară, dacă un hoț intră pe o proprietate personală și încearcă să o prăduiască se declanșează alarma, se sesizează vecinii, iar hoțul, de frică, renunță. Asta nu înseamnă că fapta și intenția sa nu rămân. La fel se întâmplă și cu intenția  Prefecturii de a fura un bun public care aparține arădenilor. Fapta lor rămâne!”, declară Călin Bibarț, viceprimarul Aradului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

One Comment

  • Gogu

    MANIPULAREA, TEMBELISMUL si PROSTIA CONTINUA !!!!

    Chiar ne credeti irecuperabili mintal sa credem si sa inghitim toate laturile pe care ni le varsati in cap ?

    Spalati-va rufele in familie si nu mai asteptati MILA PUBLICA ! Sunteti platit sa lucrati si sa rezolvati problemele NU SA DATI TOT TIMPUL VINA PE ALTII !!!!!

    Pacat ca societatea civila NU SE TREZESTE cu adevarat !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.